Diversa Docs ApS er nu en del af AbleDocs

DiversaDocs og AbleDocs logoer

Asbjørn Fangel-Hansen

Senior Strategist (AbleDocs)
Tlf. 28 90 03 06
afhansen@abledocs.com

Senior Strategist / Document tilgængelighed / Undervisning

Jeg har arbejdet med it-tilgængelighed de seneste ca. 10 år og har erfaring fra både den offentlige forvaltning og som konsulent. Et af mine fokusområder i Diversa er at undervise i tilgængelighedssikring af dokumenter. Desuden beskæftiger jeg mig også med tidsbaserede indholdstyper som video og audio og udfører ligeledes test- og udviklingsopgaver. Tilgængelighedsområdet er interessant idet det indeholder både en teknisk og en humanistisk dimension. Det er en stor motivation at opleve, hvordan tilgængelige løsninger og indholdstyper giver mennesker som har et handicap mulighed for at deltage i det digitale samfund

Mikkel Á. Jensen-Maar

Seniorkonsulent i webtilgængelighed
Tlf. 40 16 20 94
majmaar@abledocs.com

Web tilgængelighed / Udvikling / Rådgivning

Jeg har arbejdet med digital-tilgængelighed siden 2010. Igennem årene har jeg rådgivet offentlige myndigheder, såvel som private virksomheder, i at sikre tilgængeligheden på deres digitale løsninger. Min interesse ligger primært i tilfældighedstest, webudvikling samt rådgivning. At finde en tilgængeligheds barriere og i samarbejde med kunden, udvikle den bedste og den nemmeste måde at implementere en løsning på er en fornøjelse. Derudover har jeg gennem årene både undervist webredaktører, udviklere og projektledere. Min interesse i tilgængelighedsområdet blev til dels vagt pga. det tekniske aspekt, idet jeg kunne se udfordringer der kunne løses på en kreative og fleksibel måde. Udover det tekniske, er der også det menneskelige aspekt. Da jeg fik indblik i hvilke udfordringer og barrierer, en stor del af befolkningen står over for, hver dag, i det digitale Danmark. Er det nemt at tage motiveret på arbejde, når man hver dag kommer tættere på at fjerne de digitale barrierer.

“It has been my pleasure working with Mikkel on various projects where he is consulting our company on Accessibility testing. Mikkel is a thorough, personable, adaptable, and competent specialist with a tremendous amount of domain knowledge. His input is highly sought for accessibility related topics. I look forward to continuing working with him in the future.”

Nuria Rodriguez Pellitero, Technical Team Manager - Laerdal Copenhagen

Jakob Petersen

Grafisk Designer
Tlf. 28 22 37 45
jpetersen@abledocs.com

Grafisk design / Tilgængelige dokumentstandarder / Undervisning

Jeg har over 15 års erfaring med visuel kommunikation fra reklamebureauer og som selvstændig og jeg har i en årrække beskæftiget sig med tilgængelighed og design. Gennem samarbejde med private og i særdeleshed offentlige institutioner har jeg specialiseret mig i udformningen af tilgængelig kommunikation på tryk og gennem digitale platforme, jeg har bl.a. samarbejdet med Digitaliseringsstyrelsen i udarbejdelse af vejledninger til tilgængelige hjemmesider og publikationer målrettet til ældre borgere, Bl.a. om sikkerhed på nettet og NemID. I min nuværende stilling hos Diversa Docs udarbejder jeg tilgængelighedsanalyser og redesigner virksomheders visuelle profil, så disse overholder tilgængelighedskravene, herudover underviser jeg i fremstilling, efterbehandlingen og test af tilgængelige dokumenter. Med baggrund som grafisk designer er mine fokusområder WCAG 2,1 visuelle og typografiske succeskriterier samt test af dokumenters tilgængelighed.