Vores kerneområder

Diversa Docs ApS er pr. 1. april 2021 blevet overtaget af AbleDocs Inc., som er en af de førende virksomheder globalt på tilgængeligheds- og dokumentområdet og har PDF-standarden som primært fokusområde. Med sammenlægningen ønsker AbleDocs Inc. at give skandinaviske kunder de optimale rammer for at opnå fuldt tilgængelige og inkluderende digitale løsninger.

Det fremtidige samarbejde giver begge virksomheder muligheder for at kunne tilbyde eksisterende og nye kunder software, løsninger og konsulentydelser på højeste niveau, og I vil fremtidigt kunne træffe alle tidligere medarbejdere fra Diversa Docs I Able Docs Inc.

I tilfælde af spørgsmål er I velkomne til at kontakte Asbjørn Fangel-Hansen på 2890 0306 eller afhansen@abledocs.com.

Vi ser frem til at yde den samme service og kvalitet som altid.

Bedste hilsner

Det tidl. Diversa Docs-team

Besøg AbleDocs hjemmeside for at læse mere eller kontakte os.

Vi fjerner digitale barrierer

– og fremmer digital tilgængelighed.

Diversa Docs er et konsulentbureau med en vision om at gøre den digitale verden mere tilgængelig – til gavn for både brugerne og din virksomhed. Vi tester hjemmesider, apps og dokumenter for at sikre, at alle kan benytte dine tjenester. Vi er specialister i at finde de udfordringer, som omkring 20 % af alle danskere har med at tilgå forskellige websteder.

Diversa Docs er en overbygning til Diversa ApS, som blev grundlagt i 2011. I dag består Diversa Docs ApS af specialister på hhv. web-, grafik- og dokumentområdet. Herudover tager Diversa Docs del i netværk for Danmarks professionelle tilgængelighedskonsulenter.

Vores kunder

digitaliseringsstyrelsen logo
anklagemyndigheden logo
finansministeriet logo
Pwc logo
Danmarks radio logo
Hofor logo
Fredensborg kommune logo
faaborgmidtfyn kommune logo